Tilauslomake


VERKKOKAUPAN TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT
Verkkokaupan ylläpitäjä on Arkkitehtitoimisto Hannu (Y-tunnus 1329351-9).
Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (24% tai 10%). Verkkokaupan fyysisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme hyvitä palautuksesta ostajalle aiheutuneita lähetyskuluja. Digitaalisella sisällöllä ei kuluttajansuojalain mukaisesti ole peruutusoikeutta, jos digitaalinen sisältö on toimitettu ostajan annettua suostumuksen toimittamisen aloittamiseen ja peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon.
Ilmoitamme tilausvahvistuksen yhteydessä pankkitilinumeromme tuotteiden maksua varten. Tilatut tuotteet lähetetään postitse tai sähköpostitse tavallisesti viiden täyden arkipäivän sisällä sen jälkeen, kun maksu on saapunut verkkokaupan ylläpitäjän tilille. Emme toimita tuotteita ulkomaille.
Ostaja hyväksyy henkilötietojensa käyttämisen tilauksen tekemällä. Annettuja henkilötietoja käytetään ainoastaan tästä verkkokaupasta tehtyjen tilausten käsittelyyn. Verkkokaupalla ei ole erillistä henkilötietorekisteriä.
*TEOSKUVIEN KÄYTTÖEHDOT
Verkkosivuilla esitetyt teoskuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia. Ostettuja käyttöoikeuksia ei saa luovuttaa ja jälleenmyydä kolmansille osapuolille. Käyttöoikeuteen ei sisälly mahdollisuutta teoskuvan kaupalliseen hyödyntämiseen siten, että se muodostaa tuotteen pääosan, kuten huoneentauluna tai postikorttina. Näissä tapauksissa tulee ottaa yhteytta tekijänoikeuden haltijaan. Sähköpostiosoite kaikille tiedusteluille on huoneentaulut(ät)arkkihannu.net. Kuvalähde (www.arkkihannu.net/huoneentaulut) ja tekijä (O-P Hannu) on suotavaa mainita toimituksellisessa käytössä.
Yksityishenkilöt saavat veloituksetta tulostaa yksittäisiä teoskuvia omaan käyttöönsä sekä jakaa niitä sosiaalisessa mediassa, mikäli tämä käyttö ei ole kaupallista.